tiistai 1. toukokuuta 2012

KeväästäKesään

Nyt monot kaappiin ja rullalauta jalkojen alle! hophop!

Ihan mielettömiä kelejä ollu nytten! Eilen piti valokuvata ulkona, mutta ikkunoitten pesemiseen meni sekin aurinkoinen päivä. Illalla mentiin poikaystävän kanssa syömään BellaRomaan. Ruoka oli ihan hyvää, vaikka mielestäni omassa annoksessani oli liikaa pippuria. Liha oli taivaallisen hyvää.

Pitäs mennä kuvaamaan videoo kun kaveri laskee longboardilla pyynikin mäkiä, mahdollisesti siinä vois laskee itekkin! Ihan huippu harrastus tän valokuvaamis buumin lisäks. Ehkä ei mikää yleisin naisten harrastus, mutta onko olemassa nykyään enää tyttöjen ja poikien harrastuksia erikseen? Kyllä kai nykyään monikin tyttö rullalautailee? No jokatapauksessa itse kuulun kyseisiin, senkin takia että se on mielestäni hauskaa:)

Laajakuva objektilla mikä mulla oli Mikael Hautalalta lainassa, ois saanu tosi siistii videoo. Ehkä jos Miku viälä myöhemmin lainaa sitä mulle niin voin ottaa sitä videoo. Mulla on nyt käytössä vaan tommonen 50mm putki. Ei sekään surkee valinta oo videon ottamiselle, mutta ei se kyllä tommoseen mäen laskuun oo hyvä. Kamera on Canon eos 60D, ostin sen rungon tossa noin viikko sitten, oon erittäin tyytyväinen. Sain lisäsalamanki siihen lainaan ja voi terveterve tulee nättiä kuvaa sen kanssa. Tosin ku ois heijastimet ja kaikki niin homma toimis ku rasvattu. tai "niinku junan vessa". ps en oo ikinä matkustanu junalla. Kukaan ei usko, mutta thats the truth!

Katotaa jos tänää saisin uutta matskuu tänne illalla!


Tuomaksen autossa, aurinkolasit enää puuttuu! ihan pian t-paita kelejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti